IMG_7211.JPG

YOGA & ART JUNE 15 2019

Welcome to Yoga & Art in nature paradise Sorskaar, Tau with artisan Guri Hovland and I.

You will have this Saturday filled with yoga, art, healthy food, amazing nature and beautiful surroundings.

An inside outside journey. We will do yoga on the dock and work with ceramic in Guri’s atelier.

If the weather is bad, we will do yoga indoor at the boathouse, so still fresh, salty air and sound of the waves. Delicious food served by Ryfylkebakeriet and snacks from Raagoe.

Information in Norwegian:

Yoga & Kunst i idylliske Sørskår - En unik opplevelse for å pleie hele deg selv

Lørdag 15. juni inviterer vi deg til Guri Hovlands hjem i idylliske Sørskår, ca 20 min kjøring fra Tau.

Dette er et eksklusivt tilbud med begrenset antall plasser. Du trenger ikke ha noen forkunnskaper verken i yoga eller keramikk.

Anne Siv guider dere gjennom en yoga- og meditasjonsøkt til lyden av bølgeskvulp, og frisk havlukt . En dypere reise inn i deg selv for å få tilgang til dypere følelser og indre visdom. Åpne opp i blokkeringer og friløse energi. En dypere kontakt med kropp, følelser og hode, og også for å få tilgang til din lekne intuisjon.

Etter morgen yoga, spiser vi en god lunch servert av Ryfylkebakeriet. Vi dekker langbord, og spiser på kaien eller i hagen.

Deretter går turen til Guri’s atelier hvor vi gir vår indre et uttrykk i form av naturmaterialet keramikk. Leire er et materiale som kan formes både i enkle og og mer kompliserte uttrykk. DU setter ditt preg på materialet, og kan bearbeide og omskape lenge. Men, - når den er tørr og råbrent er den bestandig. Tåler alle elementer ild, vann, luft og jord.

Guri vil gi enkle tips i grunnleggende teknikk og veilede/ hjelpe til underveis ved behov. Det er satt av 3 timer til denne økten. Fritt fram til å ta deg en dukkert i sjøen, lese en bok eller slappe av på sofaen om du blir ferdig før tiden.

Vi spiser deretter et lett måltid og gjør oss klar til yoga i solnedgang på bryggekanten med Anne Siv før dagen er over.


Litt om oss:
Guri Hovland er en kreativ sjel som flyttet til Sørskår for å lande, finne ro og inspirasjon til kreative utfoldelser. Verkstedet er den gamle butikken i Sørskår,og er et naturparadis like ved sjøen. Hun har et hjem med sjel og god energi som virkelig får deg til å lande.

Anne Siv Aasen er innehaver av Solvik YOGA på Jørpeland og sertifisert 201 timer Patanjali Yoga lærer med fordypning i ryggproblematikk. Hun underviser fast i studio på Jørpeland og gjør oppdrag rundt i regionen og internasjonalt.

Både Guri og Anne Siv er oppvokst på Jørpeland og ble kjent for noen år tilbake gjennom oppdrag i forbindelse med jobb og fant tonen straks. Sammen ønsker vi å skape noen fantastiske opplevelser sammen med dere ♥

Program:
10.00 – 11.00 Yoga med eteriske oljer på brygga med Anne Siv Aasen

11.00 – 12.30 God lunch levert fra Ryfylkebakeriet. Vi spiser ute på brygga eller i hagen til Guri

12.30 – 15.30 Keramikk med Guri Hovland

15.30 – 17.30 Et lett måltid med produkter av lokale råvarer fra «Rågoe» og friperiode til å ligge i solen, bade, ta seg en liten tur (nydelig holme rett ved siden av), lese en bok eller slappe av på sofaen.

17.30 – 18.30 Yoga i solnedgang på brygga med Anne Siv Aasen

18.30 Vel hjem


Skulle været tilsi at vi må holde oss innendørs, gjør vi yoga i innendørs ,og spiser også måltidene inne hos Guri.

Pris kr. 1350 (pris inkluderer 2 yogatimer, yogautstyr/ doterra eteriske oljer under yogatimene, 2 måltider levert av Ryfylkebakeriet og Rågoe, keramikk og lån av utstyr, oppbevaring/ tørke/ brenning, veiledning av Guri, kaffe/ te).

Påmelding: post@solvikyoga.no

Påmeldingsfrist: 01. juni
Bindende påmelding.